Communicatie die goed doet

Belgische politici met net dat ietsje meer

Belgische politici met net dat ietsje meer

Het lijkt een trend te worden, portretten van Belgische politici in campagnes. Onlangs waren het Freya Van den Bossche en Vlaams minister-president Kris Peeters met een #saveyourselfie voor Stop Darmkanker. En Bruno Tobback, Gwendolyn Rutten, Bart de Wever e.a. in België is geen eiland.

Ditmaal zijn Herman De Croo, Mark Eyskens, Willy Claes, Philippe Busquin en José Daras aan de beurt.Roblox Robux Hack 2017

Let’s Make it Fifty-Fifty! is gemaakt in aanloop naar de verkiezingen van afgelopen zondag 25 Mei. Een 50/50 wereld vraagt om een 50/50 beleid. Daarom deze Stem Vrouw!-campagne, een pleidooi voor 50 procent vrouwelijke ministers en 50 procent vrouwen in topfuncties op de kabinetten.

Het is een initiatief van Amazone vzw, in samenwerking met de Vrouwenraad en zijn Franstalige tegenhanger, en met steun van het Instituut voor de Gelijkheid van vrouwen en mannen.

76 politici, vrouw én man, ondertekenden het Stem Vrouw!-manifest. Fotografe Lieve Blancquaert en creatief team Peggy O. gingen op zoek naar straffe gerenommeerde politici die zich 100 procent achter de 50/50-boodschap wilden scharen. Het werden deze vijf die zich lieten fotograferen met net dat ietsje meer.

Amazone vzw: Let's Make it Fifty Fifty met Willy Claes

Willy Claes

 

Amazone vzw: Let's Make it Fifty Fifty met Philippe Busquin

Philippe Busquin

 

Amazone vzw: Let's Make it Fifty Fifty met Mark Eyskens

Mark Eyskens

 

Amazone vzw: Let's Make it Fifty Fifty met José Daras

José Daras

 

Amazone vzw: Let's Make it Fifty Fifty met Herman De Croo

Herman De Croo

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.