Communicatie die goed doet

Don’t fear the Cream Team, bescherm jezelf tegen melanoom

Don’t fear the Cream Team, bescherm jezelf tegen melanoom

Don't fear the Cream Team, bescherm jezelf tegen melanoom

Deze videoclip ‘The Cream Team’ is onderdeel van nieuwe campagne van Stichting Melanoom en KWF kankerbestrijding om mensen bewust te maken dat huidkanker veelal te voorkomen is door jezelf goed te beschermen tegen de zon.

Zonverbranding op jonge leeftijd verdubbelt de kans op melanoom, een zeer agressieve vorm van huidkanker. Onder jongeren (20-30 jaar) is melanoom de meest voorkomende vorm van kanker en dit aantal is nog steeds stijgende.
Volgens cijfers van Stichting Melanoom is het aantal nieuwe gevallen van alle vormen van huidkanker in Nederland in tien jaar tijd verdrievoudigd naar ruim 47.500 gevallen in 2012.’

In de video volg je ‘The Cream Team’, een groep zware jongens die mensen willen beschermen tegen de zon, door stad, park en strand langs vergeten insmeermomenten. De videoclip eindigt met ‘cream fight’, onder leiding van Juvat Westendorp (bekend van So You Think You Can Dance).

De campagne loopt de hele zomer van 2014 en zal via diverse promotionele activiteiten onder de aandacht worden gebracht.

Het camerawerk en de choreografie zijn goed, toch is mijn aandacht al snel verdwenen vanwege de muziek. Wat dat betreft deed Al Bino het beter in 2008. Zo’n nummer wat ‘blijft hangen’, al 8 jaar.

Via Communicatie Online.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.